Executive Chef

Παύλος Κυριάκης

Με σπουδές μαγειρικής στην Αθήνα και σημαντική θητεία στο βραβευμένο εστιατόριο *Σπονδή (2 Michelin)**, ο Παύλος Κυριάκης συνεργάστηκε με διεθνώς αναγνωρισμένους chefs όπως οι Arnaud Bignon, Eric Frechon και Michel Del Burgo.

Ακολούθησε πορεία σε εμβληματικά 3 Michelin εστιατόρια* του εξωτερικού, όπως τα Pierre Gagnaire (Παρίσι), Benu (Σαν Φρανσίσκο), Azurmendi (Μπιλμπάο), Flocons de Sel (Μεζέβ) και Enoteca Pinchiorri (Φλωρεντία).

Από το 2016 έως το 2019 υπήρξε Executive Chef του Lycabettus Restaurant (Andronis Group, Σαντορίνη), με σημαντικές διακρίσεις όπως Χρυσός Σκούφος και 2 αστέρια FNL.

Από το 2019 έως το 2024 διετέλεσε Executive Chef στο The Zillers Athens Boutique Hotel, όπου τιμήθηκε με αστέρι Michelin το 2022 και πλέον ηγείται της κουζίνας του Kykloi by Priceless, δημιουργώντας πιάτα που ενώνουν γεύση, ιστορία και συναίσθημα.

Close
Close